Over mij

Wat leuk dat je op mijn site kijkt!

Sharon Grunder
coachingbysharon.nl

Ik ben Sharon Grunder, 43 jaar, gehuwd met Mischa, moeder van drie prachtige kinderen, een meisje en twee jongens. We wonen in Denekamp en sinds kort hebben we een prachtige nieuwe plek aan de rand van het dorp. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Academie Mens en Arbeid in Deventer en ik heb ondertussen flink wat jaren ervaring als HR Adviseur en HR Manager opgedaan. In deze functies heb ik zowel collega´s als ook ondernemers in verschillende situaties mogen begeleiden en coachen. De laatste jaren heb ik mij verder ontwikkelt tot Analytisch & Systemisch coach. Hierin spreekt mij voornamelijk aan dat we als mens tot veel meer in staat zijn, dan dat wat we (kunnen) laten zien en dat er zich in ons onder bewuste meer afspeelt dan we ons beseffen.

Het is tijd om de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan breder in te zetten. Inzichten geven, kennis delen en daarmee ook jou in je persoonlijke groei verder helpen, dat is mijn missie! En dat doe ik op verschillende manieren. Kijk maar rond op mijn site dan kom je er achter 🙂

Wanneer je er zelf even niet uit komt, je vast zit in je werk of in je leven, dan loop ik graag een eindje mee op je pad. Neem gerust contact met me op, dan kunnen we samen bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

De wereld verandert. Een baan voor het leven bestaat niet meer, een vaste baan biedt geen zekerheid meer. Van jou wordt meer en meer verwacht dat je zelf de regie houdt en de verantwoordelijkheid neemt over je eigen loopbaan en je eigen ontwikkeling. Dat je zorgt dat je duurzaam inzetbaar blijft. Het is niet altijd makkelijk om in je eentje antwoord te geven op de vraag wie je bent, wat je kunt en wilt en hoe je dat wilt bereiken. Ik kan je helpen door jou de kritische vragen te stellen die ervoor zorgen dat je weer aan het roer komt. Ik gun jou het gevoel van kracht en energie dat je krijgt als je de regie weer in handen hebt.

Wat brengt het jou? Meer energie, meer zelfvertrouwen, beter keuzes maken, meer balans, groter geluksgevoel, groei en een positieve mindset.

Ik werk ook samen met Ryanke Beckmann onder de naam PRPS360 ( staat voor Purpose en 360 graden ;)) en ben aangesloten bij het Coachingsbedrijf.