Talentontwikkeling & Sollicitatie tips

Talenten-scan

Loop je vast of heb je een burn-out? Inzicht in jouw gedrag, drijfveren en talenten maken het mogelijk om passende volgende stappen te zetten. Krijg inzicht in jouw potentieel en hoe deze ontwikkelt kan worden en in welke functies en organisaties bij jou passen. Jouw onbewuste drijfveren brengen we in kaart middels de Me.Analyse.

Deze tool geeft ook inzicht wanneer je het lastig vindt om een studiekeuze te maken. Op een dieper niveau kijken we naar onbewuste voorkeuren, vandaaruit kun je je keuze makkelijker maken.

Sollicitatie tips

Heb je behoefte aan begeleiding bij je zoektocht naar een nieuwe baan, dan help ik je. We kijken samen naar je sociaal media netwerk en de mogelijkheden om deze optimaal in te zetten bij je zoektocht. Ook help ik je met het opstellen van je CV en motivatiebrief. Vervolgens gaan we je voorbereiden op je sollicitatiegesprek, zodat je helemaal als jezelf naar het gesprek kunt. Kom jij in aanmerking voor een outplacement traject bij je werkgever dan kunnen we kijken of deze bereid is om het traject te vergoeden. Ben jij al een tijd thuis en lukt het niet om werk te vinden, dan overleg ik graag met je wat mogelijk is.

Sharon heeft mij fantastisch geholpen bij het opstellen van mijn CV en sollicitatie- en motivatiebrief. Na een persoonlijk gesprek gaf zij mij een aantal handvatten waarmee ik eerst zelfstandig mijn CV en brief ben gaan schrijven.

Nadat ik klaar was hebben we mijn CV en brief samen nagekeken en enkele correcties aangebracht. Ondanks dat de structuur veranderde, bleef het mijn brief en dat was voor mij erg belangrijk. Mijn eigen verhaal, kenmerken en persoonlijke tint aan de brief bleven erin.

Nogmaals bedankt Sharon voor je fantastische steun!

Jeroen Jansch, Denekamp, IC Verpleegkundige